1. Ga naar 'Beheer' - 'Gebruikers'.

2. Kies de gebruiker aan wie je een positie wilt koppelen.

3. Geef de gebruiker de gewenste positie.

4. Klik onder in beeld op de knop 'Opslaan'.

5. Controleer de positie.

Heb je het antwoord gevonden?